Sessió S.O.S. (Sanación de los Orígenes del Ser)

Sessió S.O.S. (Sanación de los Orígenes del Ser)

És un procés d’investigació a tots els nivells utilitzant el pèndol com a eina.

Ha estat desenvolupada sent al mateix temps una combinació d’altres tècniques més la investigació i canalització.

Es treballa de forma molt concreta sobre algun símptoma, desequilibri físic o situació que estiguem vivint en aquest moment i vulguem canviar reprogramant el nostre subconscient o alliberant tot allò que ho ocasiona.

Nivells de Treball
 • Nivell Físic (desequilibris al nostre cos )
 • Nivell Emocional: bloquejos emocionals, emocions atrapades, pors, creences limitants, ferides del nen interior, relacions tòxiques… etc.
 • Nivell Energètic: Equilibri de Xacres i Meridians d’energia.
 • Nivell d’Energies Exteriors: Mal d’ull, Màgia, Rituals, lligams,, entitats negatives…
  etc.
 • Nivell de l’Ànima: Programes d’altres vides, Karma, Arbre Genealògic, projecte sentit, lleialtats familiars, vots, promeses, pactes, juraments, Missió de Vida… etc

Preguntes Freqüents

Les teràpies alternatives poden ser beneficioses per a aquells que busquen un enfocament holístic per al seu benestar. És important consultar un professional per determinar si són adequades per a les teves necessitats i condicions específiques.

Reiki és una tècnica d’imposició de mans que canalitza energia per promoure la curació. L’aromateràpia utilitza olis essencials per millorar el benestar físic i emocional. Les teràpies energètiques, com el pèndol hebreu, treballen amb el camp energètic del cos per equilibrar i harmonitzar.

Els resultats poden variar segons la persona i la condició tractada. Alguns poden experimentar millores després d’una sola sessió, mentre que altres poden requerir diverses sessions per notar canvis significatius al benestar.

En general, les teràpies alternatives són segures quan són administrades per professionals capacitats i certificats. És important comunicar qualsevol preocupació o condició mèdica prèvia al terapeuta per tal de garantir una experiència segura i efectiva.

Sí, moltes persones complementen els tractaments mèdics convencionals amb teràpies alternatives per a un enfocament integral de la seva salut i benestar. És important informar el teu metge sobre qualsevol teràpia complementària que estiguis considerant per coordinar la teva atenció de manera adequada.

  Nom

  Email

  Telèfon

  Sel·leccioni la data de la visita

  Serveis