Reiki

Reiki

L’energia de Reiki està composada per llum i amor incondicional, que és del que està fet l’univers. Es tracta d’una energia curativa perquè qualsevol bloqueig o dolor, que correspon a una absència de llum i amor, sigui sanat.

Tot el que no ens agrada de nosaltres, tota la foscor, no és altra cosa que absència de llum. Per aquest motiu, la teràpia de Reiki és indicada per a qualsevol persona: fins i tot embarassades, nens, malalts…

Quan fem una sessió de Reiki estem aplicant energia i llum, tractant de recuperar i mantenir la salut del pacient de forma holística, és a dir: física, mental, emocional, i espiritual, creant harmonia i benestar a la persona.

A l’aplicar Reiki, les mans emeten vibracions, que interactuen amb les vibracions del pacient i dissolen els bloquejos. El Reiki actua al passar a través de la part afectada del nostre camp energètic,elevant el nivell vibratori dins i fora del nostre cos físic, on es troben els nostres sentiments i pensaments en forma de nòduls energètics, els quals actuen com a barreres pel flux normal d’energia vital.

Preguntes Freqüents

Les teràpies alternatives poden ser beneficioses per a aquells que busquen un enfocament holístic per al seu benestar. És important consultar un professional per determinar si són adequades per a les teves necessitats i condicions específiques.

Reiki és una tècnica d’imposició de mans que canalitza energia per promoure la curació. L’aromateràpia utilitza olis essencials per millorar el benestar físic i emocional. Les teràpies energètiques, com el pèndol hebreu, treballen amb el camp energètic del cos per equilibrar i harmonitzar.

Els resultats poden variar segons la persona i la condició tractada. Alguns poden experimentar millores després d’una sola sessió, mentre que altres poden requerir diverses sessions per notar canvis significatius al benestar.

En general, les teràpies alternatives són segures quan són administrades per professionals capacitats i certificats. És important comunicar qualsevol preocupació o condició mèdica prèvia al terapeuta per tal de garantir una experiència segura i efectiva.

Sí, moltes persones complementen els tractaments mèdics convencionals amb teràpies alternatives per a un enfocament integral de la seva salut i benestar. És important informar el teu metge sobre qualsevol teràpia complementària que estiguis considerant per coordinar la teva atenció de manera adequada.

    Nom

    Email

    Telèfon

    Sel·leccioni la data de la visita

    Serveis