Cursos i Tallers

Cursos i Tallers

Cursos i Tallers a Espai Nahimana

Benvingut al món de les teràpies alternatives! Els nostres cursos i tallers estan dissenyats per explorar i aprofundir en pràctiques terapèutiques holístiques i complementàries. Des de l’aromateràpia fins a la meditació guiada, oferim un espai per aprendre, créixer i connectar-se amb tècniques que fomenten el benestar integral. Uneix-te a nosaltres per descobrir noves formes de sanació i equilibri.

Els Cursos

Feature Box Image
Reiki (Nivel I-II-III i Mestria)
Descobreix el Reiki en tots els seus nivells: des dels fonaments al nivell I, fins a la connexió més profunda amb l'energia universal al III. Avança cap al mestratge, adquirint habilitats per a sanació i ensenyament. Submergeix-te en aquesta pràctica mil·lenària i transforma la teva vida i la dels altres.
Feature Box Image
Registres Akhàshics
Explora els Registres Akàshics al nostre curs. Aprèn a accedir a aquesta biblioteca de l'ànima per obtenir claredat, sanació i creixement espiritual. Descobreix la teva història còsmica, desbloqueja el teu potencial i connecta amb el teu propòsit de vida. Uneix-te a nosaltres i emprèn un viatge cap a la saviesa interior.
Feature Box Image
Pèndol hebreu
Sumergeix-te al món del Pèndol Hebreu al nostre curs especialitzat. Aprèn a utilitzar aquesta eina de radiestèsia per equilibrar energies, harmonitzar el cos i la ment, i restaurar la salut. Descobreix els secrets ancestrals d'aquesta pràctica i desbloqueja el teu potencial de sanació.

Els tallers

Feature Box Image
Pèndol bàsic i avançat
Explora el Pèndol al nostre taller: des de tècniques bàsiques d'ús fins a aplicacions avançades. Aprèn a sintonitzar i aprofitar el seu poder per guarir i equilibrar.
Feature Box Image
Neteja i protecció energètica
Domina tècniques efectives de neteja i protecció energètica al nostre taller. Aprèn a purificar espais i mantenir la teva energia vital en equilibri per promoure el benestar.
Feature Box Image
La màgia de les espelmes
"Descobreix el poder transformador de les espelmes al nostre curs. Aprèn rituals, simbolisme i pràctiques per manifestar desitjos, sanació i harmonia a la teva vida.
Feature Box Image
Cartes i oracles
Submergeix-te al món de les cartes i oracles al nostre curs. Aprèn a interpretar símbols, connectar-te amb la teva intuïció i obtenir guia per prendre decisions sàvies i conscients.
Contacte

Sol·licitar més informació

Estàs interessat en realitzar algun dels cursos i tallers que impartim a Espai Nahimana? Posa't en contacte amb nosaltres i t'assessorem sens cap compromís.
Més Informació


   Nom

   Email

   Telèfon

   Sel·leccioni la data de la visita

   Serveis