Neteja d’Espais

Neteja d’Espais

Sents l’energia de la teva casa densa? Hi ha discussions constants? Els projectes estan estancats? Dormiu malament vosaltres o els vostres fills?

Aquestes són senyals que el vostre llar necessita una neteja energètica.

Una casa ocupa un espai i en aquest espai s’acumulen unes energies que arriben a formar una Entitat que emana aquestes energies.

Encara que compréssim una casa nova, aquesta casa ha pogut ser construïda en un espai on la càrrega energètica del que va passar en el passat estigui molt present.

Estem envoltats d’energies que no podem veure pràcticament amb els ulls físics, encara que sí percebre’n les conseqüències. Una càrrega o densitat energètica molt alta pot arribar a produir malalties greus, estats emocionals alterats i una infinitat de malestars que ens arruïnen la vida o el nostre negoci.

La importància d’aquestes neteges, juntament amb el seu manteniment, farà que vivim en una llar de descans físic, mental, emocional i espiritual.

Preguntes Freqüents

Les teràpies alternatives poden ser beneficioses per a aquells que busquen un enfocament holístic per al seu benestar. És important consultar un professional per determinar si són adequades per a les teves necessitats i condicions específiques.

Reiki és una tècnica d’imposició de mans que canalitza energia per promoure la curació. L’aromateràpia utilitza olis essencials per millorar el benestar físic i emocional. Les teràpies energètiques, com el pèndol hebreu, treballen amb el camp energètic del cos per equilibrar i harmonitzar.

Els resultats poden variar segons la persona i la condició tractada. Alguns poden experimentar millores després d’una sola sessió, mentre que altres poden requerir diverses sessions per notar canvis significatius al benestar.

En general, les teràpies alternatives són segures quan són administrades per professionals capacitats i certificats. És important comunicar qualsevol preocupació o condició mèdica prèvia al terapeuta per tal de garantir una experiència segura i efectiva.

Sí, moltes persones complementen els tractaments mèdics convencionals amb teràpies alternatives per a un enfocament integral de la seva salut i benestar. És important informar el teu metge sobre qualsevol teràpia complementària que estiguis considerant per coordinar la teva atenció de manera adequada.

    Nom

    Email

    Telèfon

    Sel·leccioni la data de la visita

    Serveis