Registres Akàshics

Registres Akàshics

Els Registres Akhàshics són els registres primordials on es guarda tota la memòria universal de l’existència. Aquests representen un espai multidimensional en el qual es «arxiven» totes les experiències de l’ànima, incloent la totalitat dels coneixements i les experiències de les vides passades, del present i dels potencials futurs. Els Registres Akhàshics són una mena de biblioteca universal on es troben tots els esdeveniments, pensaments, paraules, emocions i intencions universals.
Què són els Registres Akhàshics i per a què serveixen?
Accedir a una lectura de Registres Akhàshics és ingressar a la informació de la teva ànima i això implica saber sobre les teves vides passades, donant consells o guies sagrades perquè prenguis acció a partir de veure aquesta vida de manera diferent i més àmplia. No obstant això, aquesta pràctica no prediu el futur. Les principals funcions dels Registres Akàshics són: permetre veure aspectes de la vida que no estaves veient, aclareir molts dubtes del present per guarir i descobrir l’origen de situacions específiques de la vida.
Tipus de lectures de Registres Akàshics que realitzo:
 • Lectura de Sanació: Coneixem els diferents blocs que poden estar afectant la teva vida en aquest moment: a nivell de treball, parella, família… i els treballem i alliberem durant la sessió.
 • Lectura Espiritual: Coneixem l’origen de la teva ànima, missions i lliçons de vida, karma, els teus dons i talents…
 • Lectura de Canalització: La persona que vol realitzar la sessió, prepara una sèrie de preguntes (entre tres i cinc) que vol consultar als seus registres per poder treballar-los.

Preguntes Freqüents

Les teràpies alternatives poden ser beneficioses per a aquells que busquen un enfocament holístic per al seu benestar. És important consultar un professional per determinar si són adequades per a les teves necessitats i condicions específiques.

Reiki és una tècnica d’imposició de mans que canalitza energia per promoure la curació. L’aromateràpia utilitza olis essencials per millorar el benestar físic i emocional. Les teràpies energètiques, com el pèndol hebreu, treballen amb el camp energètic del cos per equilibrar i harmonitzar.

Els resultats poden variar segons la persona i la condició tractada. Alguns poden experimentar millores després d’una sola sessió, mentre que altres poden requerir diverses sessions per notar canvis significatius al benestar.

En general, les teràpies alternatives són segures quan són administrades per professionals capacitats i certificats. És important comunicar qualsevol preocupació o condició mèdica prèvia al terapeuta per tal de garantir una experiència segura i efectiva.

Sí, moltes persones complementen els tractaments mèdics convencionals amb teràpies alternatives per a un enfocament integral de la seva salut i benestar. És important informar el teu metge sobre qualsevol teràpia complementària que estiguis considerant per coordinar la teva atenció de manera adequada.

  Nom

  Email

  Telèfon

  Sel·leccioni la data de la visita

  Serveis