Qui Sóc

Sobre mi

Més de 20 anys d'experiència

El meu nom és Eva Ujaque Saura i, a l ́any 2012, després de un procés dur per la mort del meu pare, vaig sentir a parlar de Reiki. Una molt bona amiga em va dir que no podia continuar com estava emocionalment, i que em donava el telèfon de una persona que feia Reiki, i que em posés en contacte amb ella. Jo no sabia què era, ni a on anava, però alguna cosa em deia que em faria bé. Va ser la primera sessió de moltes, fins que finalment vaig decidir formar-me en el meu primer curs de Reiki. Després de fer-lo, les meves ganes d‘aprendre em van portar a formar-me en Registres Akhàsics, Pèndol hebreu, Aromateràpia....i a continuar amb el meu camí d’evolució i d’aprenentatge per poder acompanyar a altres persones en el seu procès.

Al 2022, després d'una altra pèrdua familiar, i gràcies a la força que ell em va donar, va néixer el meu somni, Espai Nahimana, on cada dia aprenc i acompanyo en el procés a aquelles persones que depositen en mi la seva confiança.

Donant servei des del 2004

Serveis

Els Serveis que oferim a Espai Nahimana

Al nostre centre, ens dediquem a proporcionar un espai de guariment i benestar on pots trobar un respir de la vida quotidiana i connectar amb tu mateix en un nivell més profund. El nostre enfocament es basa en teràpies alternatives que han demostrat la seva eficàcia al llarg dels segles, abordant tant l’aspecte físic com emocional i espiritual de la salut.

Testimonis

Què diu la gent sobre Espai Nahimana

    Nom

    Email

    Telèfon

    Sel·leccioni la data de la visita

    Serveis