Lectura Cartes d’Àngels

Lectura Cartes d’Àngels

Vols respostes a les teves dubtes? Orientació sobre cap on enfocar la teva vida?

A través dels diferents oracles amb els quals treballo i de la canalització, realitzo les lectures de les cartes d’àngels, unes cartes amb les quals a través d’elles rebràs missatges, orientació i respostes a les teves preguntes sobre cap on dirigir-te o enfocar el teu camí. Una experiència màgica.

Preguntes Freqüents

Les teràpies alternatives poden ser beneficioses per a aquells que busquen un enfocament holístic per al seu benestar. És important consultar un professional per determinar si són adequades per a les teves necessitats i condicions específiques.

Reiki és una tècnica d’imposició de mans que canalitza energia per promoure la curació. L’aromateràpia utilitza olis essencials per millorar el benestar físic i emocional. Les teràpies energètiques, com el pèndol hebreu, treballen amb el camp energètic del cos per equilibrar i harmonitzar.

Els resultats poden variar segons la persona i la condició tractada. Alguns poden experimentar millores després d’una sola sessió, mentre que altres poden requerir diverses sessions per notar canvis significatius al benestar.

En general, les teràpies alternatives són segures quan són administrades per professionals capacitats i certificats. És important comunicar qualsevol preocupació o condició mèdica prèvia al terapeuta per tal de garantir una experiència segura i efectiva.

Sí, moltes persones complementen els tractaments mèdics convencionals amb teràpies alternatives per a un enfocament integral de la seva salut i benestar. És important informar el teu metge sobre qualsevol teràpia complementària que estiguis considerant per coordinar la teva atenció de manera adequada.

    Nom

    Email

    Telèfon

    Sel·leccioni la data de la visita

    Serveis